Elfogadom

Napi horoszkóp december 26. szerda – Karácsony utolsó napján érzelmi zűrzavarokkal nézel majd szembe!

Ha ma van a születésnapod: Számos fantasztikus dolgot el fogsz érni a következő évben. Olyan dolgokat, amelyekről pár hónappal ezelőtt még álmodni sem mertél volna. És éppen ez a lényeg: engedd meg magadnak a nagy álmokat.
Ha egyedülálló vagy számos jelöltet fogsz magadhoz vonzani még az év vége előtt. Az, hogy valamelyikükkel szorosabb viszonyt alakíts ki, már nehezebb feladat lesz. Ebben az évben ne is törekedj rá. Ha párkapcsolatban élsz, fogd vissza magad és ne akarj kontrollt gyakorolni a párod fölött.

Kos
A pénzkérdés némileg foglalkoztatni fog, mivel ráeszmélsz, hogy ez a karácsony sokkal zsebe nyúlósabb lett, mint amire számítottál, és amit lényegében terveztél. Ez az év egy jó lecke lesz arra, hogy jövőre okosabban csináld és csak a valóban fontos dolgokat dobáld a kosaradba.

Bika
Hirdetés

Egyfajta kötelességet érzel azok iránt, akik a segítségedre számítanak és ez az érzés az elkövetkező napokban sem hagy majd nyugodni. Tegyél eleget a kérésnek, de vigyázz, nehogy valaki visszaéljen a jóindulatoddal, még akkor sem, ha a szeretet ünnepére hivatkozik.

Ikrek
A kozmikus összkép arra ösztönöz, hogy légy egy kicsit aktívabb és készülj előre a szilveszterre. Lehet, hogy te legszívesebben hátradőlnél, és semmivel nem foglalkoznál, hanem hagynád, hogy mások serénykedjenek helyetted. Egy baj van csupán, hogy a többiek is így gondolkodnak.

Rák
Ha egyes emberek az önsajnálat mocsarában akarnak dagonyázni, akkor hagyd őket. Karácsonykor hajlamosabbak az emberek a kezdeti lelkesedés után rád zúdítani a problémáikat és ha hagyod, akkor téged is a mélybe rántanak. Kerüld el az ilyeneket.

Oroszlán
Érzelmi zűrzavarokat tapasztalhatsz a környezetedben a mai napon, de nem kell azt hinned, hogy ezzel olyan nehéz megbirkózni. Légy kedves és megértő, főleg azokkal, akik úgy gondolják, hogy a kiabálással mindent meg lehet oldani. Mutasd meg nekik a helyes irányt.

Szűz
Lehet, hogy az elmúlt hetekben teljesen el voltál varázsolva és azt sem tudtad, hogy merre van az előre, azonban most mindent nagyon tisztán látsz. Az ünnepi szezon képes kiváltani belőled, hogy csakis az értékes dolgokra koncentrálj és képes légy a kreativitásodat produktívan felhasználni.

Mérleg
Lehet, hogy nemrég kisebb vagyont hagytál ott a boltokban a karácsonyi készülődés hevében, de nem kell félned pénzt költeni a szeretteidre továbbra sem, mivel a következő évben komoly anyagi fellendülésre számíthatsz, amit valljuk be, meg is érdemelsz.

Skorpió
Karácsony második napja teljen egy kissé a befelé fordulás jegyében. Számos kívánságod maradt, amit nem lehet megvásárolni, de szeretnéd, ha végre valósággá válna? Minden eszköz a rendelkezésedre áll, hogy ne csak álmodozz, de cselekedj is. Ötöld ki, hogy hogyan.

Nyilas
Jó lenne, ha képes volnál elengedni végre a gondolatot, hogy mindenki rólad beszél a környezetedben. Lehet, hogy egy karácsonyi összejövetelen a nevedet hallod megemlíteni, de gondoltál már arra, hogy talán éppen dicsérnek és követendő példaként hivatkoznak rád?

Bak
Készülsz valamire, amit szeretnél még egy darabig titokban tartani. Bár így az ünnepek tájékán nehéz kikerülni a kérdést, hogy „És hogy vagy, mik a terveid?”, de ha valóban eltökélt vagy, akkor muszáj lesz és menni is fog.

Vízöntő
Maga vagy a megtestesült vidámság és senki nem lenne képes kizökkenteni ebből az állapotból. Jót tett karácsony első napján a pihenés és nyugalom. Olyannyira, hogy ma már, akár valami jó buliban is benne lennél. Nem kell visszafognod magad, ünnepelni zajosan is lehet.

Halak
Ne feledd, hogy még mindig karácsony van, szóval jó lenne, ha nem azon törnéd fejed, hogy mi minden elintézni valód akad a két ünnep között. Próbálj meg a jelenben maradni és kiélvezni azt, hogy végre a szeretteiddel lehetsz, akiket év közben szinte alig látsz. Ráérsz később a feladataiddal foglalkozni.

Ajánljuk még ezt a kis vicces videót is! IRATKOZZ FEL 😀

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close