Elfogadom

Itt a hatalmas meglepetés: Már mindenki lemondott a fehér karácsonyról, de kedden…

Örülsz neki?

Vasárnap marad az enyhe, többfelé szeles idő, kisebb csapadék a Dunántúlon elszórtan, másutt helyenként várható, hajnalban, reggel északkeleten ónos eső előfordulhat.

Napközben a középső és keleti tájakon már hosszabb időszakokra kisüthet a nap. A csúcshőmérséklet 4 és 12 fok között alakul, északkeleten lesz hidegebb. Kettősfronti hatás befolyásolhatja a közérzetünket – írja az Időkép.

Hétfőn szeles, csapadékos időjárásra készülhetünk. A nap első felében szinte országszerte esni fog az eső, délután viszont észak felől egyre inkább felszakadozik a felhőzet. Ekkor délen gyenge eső, máshol már csak szórványos záporok várhatóak. A északnyugati szél többfelé megerősödik, északnyugaton viharos lökések kísérhetik. Napközben 4-7 fokot mérhetünk.

Karácsony első napján többfelé lehet ismét fagyos a reggel. Kezdetben több napsütés ígérkezik, délután megnövekszik a felhőzet és elszórtan hózáporok alakulhatnak ki. A nyugatias szél élénk, helyenként erős lesz. A csúcshőmérséklet 1-5 fok között alakulhat.

Szerdán a Dunántúlon több, másutt kevesebb napsütés valószínű, északkeleten néhol szállingózhat a hó. Az északnyugati szél sokfelé élék, helyenként erős lehet. Hajnalra -3, +1 fokig csökken a hőmérséklet, nappal 1-6 fok várható.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close