Elfogadom

Hiába rejtőzött autó alá, a férfi kirángatta és 11 órán át erőszakolta a nőt

Az utcán szólította le, majd cipelte haza a 27 éves Nial Healey, aki megfenyegette: ha megpróbálja értesíteni a rendőrséget, azonnal megöli.

A férfi az utcán szemelte ki áldozatát, akit ezek után addig üldözött, míg a nő menedéket nem keresett egy autó alatt. Mindhiába.

Minden ott indult, mikor a férfi kinézte magának 40-es éveiben járó áldozatát, aki épp barátnőivel beszélgetett egy padon. Le is szólította azzal, hogy szereti az idősebb nőket, és jött is az ártalmatlannak vélt kontra:

“Én egy picit túlkoros vagyok neked, nem gondolod?”

Nevettek, majd mind visszamentek a nő egyik barátjának házába. Mikor egy idő után megkérték Healey-t, hogy távozzon, a férfi mindaddig az ajtó előtt várt, míg áldozata haza nem indult. Ekkor kezdte őt követni, hiába mondta neki a hölgy határozottan, hogy nem szeretné, ha hazakísérné.

A férfi felháborodottan kérdezte:

“Szerinted úgy nézek én ki, mint egy kis pöcs?!”
Majd hirtelen rátámadt, és a nőnek volt annyi lélekjelenléte, hogy menedéket keressen egy autó alatt. Ám ez sem segített, mivel a férfi a lábánál fogva kirángatta, majd szülei házához vitte. Közben azt suttogta a fülébe, hogy minden házfalba beveri hazáig a fejét, míg meg nem hal, ha valahogy jelezni próbál a rendőrségnek. Ezek után 11 órányi horror következett, amitől a nő még a tárgyaláson is remegett.

Végül elkapták az erőszakoskodót és tegnap hatrendbeli erőszak vádjában találták bűnösnek a manchesteri bírósági tárgyaláson. A bíró szerint a könyörtelen támadás hátterében nem állhat sem átmeneti elmezavar, sem más. Első fokon életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close