Elfogadom

Durván megváltozott az Éjjel nappal Budapest Marcija :O

Több mint két éve már, hogy elköltözött az albérletből, azóta megnősült és Jason Momoa külsőt vett fel. De ez már csak a múlt!

Lányok ezrei voltak oda a sorozat Marcijáért, azaz Kolozsváry Zsoltért, ő 2016 nyarán mégis úgy döntött, elég volt. A pécsi származású szívtipró azt sem titkolta, élete egyik legszebb korszaka volt az a pár év, amelyet a képernyőn tölthetett. De bevallotta azt is, egyre nehezebben viselte, hogy nem lehet önmaga.

Búcsúzása óta teletetováltatta a testét, és hatalmas szakállat és hajat növesztett. Jason Momoa magyar hasonmásaként írtunk róla pár hónapja, köszönhetően azoknak a képeknek, amelyeket a gyönyörű felesége osztott meg róla.

DE MINDEZ MÁR A MÚLT: MARCIT ISMÉT ÁTALAKÍTOTTÁK! ALAPOSAN!
Szinte hihetetlen: a távozását követően Marci visszaköltözött szülővárosába, Pécsre, ahová vele ment barátnője, Jennifer is, akit néhány hónappal korábban ismert meg. Sokakat megleptek, de a pár rövid ismeretség után össze is házasodott.

Az egykori Marci az új életében pedig látszólag mindent meg is valósít, amit korábban nem lehetett. Az elmúlt években alaposan átalakította önmagát, tetoválásainak a száma rohamosan megnőtt és termetileg is megemberesedett. Arról már nem is beszélve, hogy hatalmas szakállat és hajat is növesztett.

IGEN, TÉNYLEG JASON MOMOA HASONMÁS LETT!

De már ez is csak múltidő: a napokban a közösségi oldalon új képek jelentek meg a házaspárról. A fotókról derült ki, Marci hosszú hajának már se híre, se hamva. A TWN időközben azt is megtudta, hogy az egykori sztár a feleségére ruházta az Instagram-oldalát, így már Jennifer kezeli és osztja meg életük alakulásának képeit a világgal.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close