Elfogadom

Döbbenetes tragédia! Elvágta az ujját, belehalt a Győr környéki édesanya! Ezért

Ma lenne a születésnapja.

Minden egy szombati ebéddel és répapucolással kezdődött…

Egy héttel ezelőtt a szombati ebédet főzte a 43 éves Katalin, a répát tisztította, amikor késsel belevágott az ujjába. Bekötötte a sebét, nem is törődött vele. Néhány nappal később, szerdán azonban nem volt jól, belázasodott, gyógyszert kellett bevennie – írja a Kisalföld.

Férje elmondása szerint párja csütörtökön már csak feküdt, s nagyon felszökött a láza, negyven fokra. Azt gondolták, tüdőgyulladást kapott. Pénteken már muszáj volt mentőt hívniuk. “A sürgősségin kivizsgálták, s a vérvétel eredménye kimutatta, hogy a fehérvérsejtszám kritikusan alacsony, a tüdő mindkét lebenyében pedig víz van. A család annak tudatában ment haza a kórházban benn tartott feleségtől, hogy a vizet a testéből leszívják majd, s jobban lesz. Péntek este fél tízkor azonban jött a telefonhívás: Katalint elveszítették.” – írja a lap.

Katalin vérmérgezésben halt meg.
Férje képtelen feldolgozni az elvesztését, főleg most, Karácsony előtt, úgy, hogy kisgyermekei félárván maradtak, volt párja pedig ma ünnepelné a születésnapját.

Dr. Tamás László János, a Petz-kórház főigazgatója orvosként hívja fel a figyelmet a legfontosabbakra: ha valakit sérülés ér, s utána fáradtnak érzi magát, legyengül és lázas lesz, forduljon minél előbb orvoshoz.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close