Elfogadom

A legújabb kutatások szerint ennek a 20 nőnek egyetlen férfi sem tud ellenállni.

Gillian Rhodes, a Nyugat-Ausztráliai Egyetem pszichológusa ki szerette volna deríteni, hogy az erősebbik nem képviselői milyen nemzetiségű lányokat részesítenek előnyben. A tanulmány során arra a következtetésre jutott, hogy a férfiak a több nemzetiségű lányokat tartják a legvonzóbbnak. Nem csoda, hiszen tartja a mondás, hogy minél több vér és nemzetiség van egy illetőben ő annál szebb és vonzóbb.

Állítások szerint a magyar lányok a legszebbek, de hát, nagyon sokan a saját nemzetük leányaihoz húznak. A kutatás során nem csak az derült ki, hogy sokkal szebbek mint az átlagos hölgyek, hanem hogy ők izgalmasabbak és szórakoztatóbbak is. Természetesen ezt csak olyan ember tudná alátámasztani, akinek ilyen kategóriájú barátnője van. Elsőre persze nem lehet kiszúrni egy adott illetőn, hogy három-négy fajta nemzetiségből származik, bár ha túlságosan is szép akkor ki lehet következtetni.

A mai cikkünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassunk nektek néhány egzotikus nőt, akiben kettő-három-négy nemzetiség is megtalálható. Ha a kutatásnak tényleg van valóságalapja, akkor ezeknek a lányoknak még te sem fogsz tudni ellenállni.

Ebben a lányban kambodzsai és dominikai köztársasági vérvonal keveredik.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close