Elfogadom

A Kos szakítás elé néz, a Rákot választás elé állítja szerelme, az Oroszlán teherbe esik

És rád mi vár a karácsony előtti héten?

Szerelem: A Holdnak a Plútóval alkotott nehéz fényszöge különösen a hét elején okoz felkavaró érzéseket önben. Akár egy tartós, vagy időleges elszakadást is meg kell élnie, noha nem is feltétlenül a szerelemmel kapcsolatban. Ám a szerető társra, a jószívű barátra éppen ezért annál nagyobb szüksége lehet. Abban az esetben, ha a közelmúltban szakítást kellett átélnie a szerelemben is, akkor a fájó emlékek hirtelen újult erővel törhetnek fel önben. Ez már a múlt, koncentráljon inkább a jövőre!

Karrier: A főnökével, vagy a hatalom embereivel folytatott ádáz vita viszont éppen arra figyelmeztetheti önt, hogy ideje elhagynia a múlt mocsárvidékét. A gondolkodását a jelen problémáira kell koncentrálnia!

Szerelem: A kapcsolata mesésen alakul, a Vénusznak a Neptunusszal alkotott igen jó fényszögének hála. A Szaturnusznak köszönhetően ugyanakkor a tartósságot és a közös munkálkodás örömét is megtapasztalhatja a társával együtt. Ha most vágnak bele egy kapcsolatba, akkor biztos lehet annak jövőjét illetően. Ha már régóta együtt vannak, és most kezdenek bele egy közös vállalkozásba, felújításba, akkor azzal kapcsolatban lehet sikerük és szerencséjük. A szépség és a jóság önök mellé szegődik.

Karrier: Kicsit ideges mostanában a munkahelyi kérdéseket illetően, pedig már hozzászokhatott volna, hogy a gondból ön mindig hasznot tud csinálni. A lehetőségei jók, csak megint fel kell találnia magát.

Szerelem: Jó hét ez is a kapcsolata megújítására, és a jogi ügyek intézésére egyaránt. Egy most kezdődő kapcsolat nagyon hamar komolyra is fordulhat, és a szerencse kegyét nem szabad elengednie: hamar meg kellene házasodnia. A régi kapcsolata is „jogosabbá” tehető, de akár egy közös utazással, vagy üzlettel is színesítheti, és egyben jobbá is teheti. A társasági életet sem szabad elhanyagolnia, mert most abban rejlik az ön és a társa igazi tőkéje is. A megfoghatatlan erők támogatását élvezik.

Karrier: A pénzügyei jól alakulnak, a pénzemberek támogatását a munkájában, a hivatásában is megérezheti. A Vénusz segít önnek a munkatársaival, a Neptunusz a főnökével, a hivatásával jobb kapcsolatot kialakítani. Megtalálhatja a helyét.

Szerelem: A kedvese hisztijét jó lesz komolyan vennie: valószínűleg egy régóta elhallgatott bánata bukik ki belőle. Ön dönt azonban, hogy a felháborodást és a visszavágást választja, avagy megpróbálja meg is hallani, amiről a másik panasza szól. A saját tudattalan késztetéseit sem árt ugyanakkor felülvizsgálnia: lehetséges, hogy valójában azért bántja a társát, mert már nem is szereti igazán? Az idő éppen úgy összeszoktathatta önöket, mint amennyire el is távolíthatta egymástól. Függetlenül attól, hogy egy házban laknak.

Karrier: A Hold a hét elején az Uránusszal találkozik, ami az ön esetében a hivatása területén okozhat változásokat. Ha a változást nem is feltétlenül kívül éli meg, hanem belül, a szívében, akkor is nagyon komolyan kell vennie.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close