Elfogadom

Teljes titokban tartották meg a lagzit: 10 év után csak úgy ragyogott a boldogságtól Oláh Gergő és felesége a nagy napon

Oláh Gergő és felesége, Niki már 10 éve örök hűséget fogadtak egymásnak, ám valamire egészen mostanáig nem került sor. Régi vágyuk volt egy igazi lagzi, ami akkor régen az anyagi körülményeik miatt nem valósulhatott meg, most viszont a 10. házassági évfordulójukon bepótolták, ami kimaradt!

A hatalmas ünnepségről Gergő még egy fotót is megosztott a közösségi oldalán, amelyen az egész család szerepel, még legkisebb gyermekük, a három és fél hónapos Anna is.

„10 évvel ezelőtt vágtunk bele a közös életünkbe Nikivel! 10. éve, hogy egymás mellett döntöttünk, elköteleztük magunkat egymás mellett egy életre! Akkor még csak tervezgettük az életünket, álmodoztunk, célokat tűztünk ki…Nagyon szerettünk volna egy szép esküvőt, lagzit, de sajnos nem tudtuk megtenni az akkori anyagi körülményeink miatt! Sok mindenen ment keresztül a házasságunk azóta! Sok sok kemény megpróbáltatás, küzdelem, szegénység, kilátástalanság és még sok sok öröm és győzelem! De mivel Isten igéjére alapoztuk az életünket, ezért át tudtunk menni olyan nehézségeken, amiken Isten nélkül nem tudtunk volna!

November 28-án a 10. házassági évfordulónk alkalmából úgy döntöttünk, hogy megünnepeljük az elmúlt 10 évünket és megcsináljuk a lagzinkat úgy, ahogy megálmodtuk 10 évvel ezelőtt… Nem újra elvettem Nikit, hanem megerősítettük a házasságunkat egy erős megvallással, fogadalommal, és új gyűrűt is húztunk egymás ujjára! Csodálatos volt!

A 10 év alatt 4 fantasztikus gyermekünk született, felemelt minket az Úr, áldott életünk van, szeretjük az életünket! Igazából Isten hozzánk való Jóságát és mérhetetlen szeretetét ünnepeltük! Mert mindenünk tőle van! És még csak az életünk elején vagyunk!” – írja Gergő a bejegyzésben, amit a 24. hu szúrt ki.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close