Elfogadom

Puskás Peti majdnem neki esett előadásban Gáspár Lacinak

Elszabadultak az indulatok az X-Faktorban – Kiderült, a színfalak mögött is folytatódott a mentorháború

X-Faktor:Gáspár Laci és Puskás Peti ugrottak egymásnak, a szócsatát majdnem igazi bunyó követte, legalábbis Gáspár Laci erős kritikáján úgy megsértődött a mentortársa, hogy szó szerint leüvöltötte Laci fejét.

A vitázó Lacit és Petit mentortársuk, ByeAlex (középen) próbálta lenyugtatni.

Budapest − Feszültséggel, könnyekkel, s a műsor legnagyobb vitájával indult az X-Faktor élő show-inak sorozata. Gáspár Laci (39) és Puskás Peti (33) a kamerák előtt estek egymásnak, s a vitájuk adáson kívül is folytatódott.

zekér Gergő (23) produkciója után Gáspár elégedetlen volt, ugyanis szerinte mentortársa nem jól készítette fel versenyzőjét.

– Ezt annyira elrontottátok. Nem volt megfelelő a hangnem, nem volt kidolgozva a dallam, más akkordok voltak zongorázva, mint énekelve. Sok helyen pedig hamis volt az ének. Lehet, hogy te nem hallottad, Petikém, de attól ez még így van – mondta az adásban Gáspár, mire Puskás – tőle szokatlan módon – felemelte a hangját, s kiabálva, ingerülten kérte ki magának a kritikát.

– Komolyan, elegem van ebből. Laci, nem csak te vagy zenész itt, én is hallottam. Tényleg elegem van, kicsit sok ebből, hogy már másodszor mondod ezt. Én is zenész vagyok, hallom, hogy mi hamis és mi nem – vágott vissza Puskás. Már így is fagyos volt a hangulat, Gáspár nem fogta vissza magát, s azzal támadta kollégáját, hogy nem figyel oda eléggé az énekeseire, s bizony nem hallja, ha rosszak. Erre a mentortárs indulatosan azt kérdezte, Laci mégis miről beszél.

Bár csillapodtak a kedélyek, a reklámszünet alatt a két mentor ismét egymásnak esett. Mindketten a saját igazukat hajtották, társaik, Radics Gigi (22) és ByeAlex (34) próbálták őket nyugtatni, ám csak az adás végére sikerült rendezniük a soraikat. Bár a műsor után együtt jöttek ki az öltözőből, s látszólag már nyoma sem volt a történteknek, amikor arról kérdeztük őket, hogyan alakulhatott ki ez a parázs vita, ismét összekaptak.

A veszekedés még a műsor után is folytatódott Gáspár Laci (balra) és Puskás Peti között /Fotó: Hortobágyi Juli
– Ekkora vitánk még nem volt. Előfordult már, hogy összeszólalkoztunk, de ennyire sosem fajult el. Sajnos, most Peti felkapta a vizet és megsértődött. Szerintem túlreagálta – mondta Gáspár, míg Puskás mellette állt, őt hallgatva. Ekkor Peti ismét ideges lett, így visszaszólt mentortársának.

– Valóban felkaptam a vizet. Az biztos, hogy amit Laci mondott, nem kritika, vagy nem volt jól megfogalmazva. Arra gondolok, hogy azt mondtad, én nem hallok, nem vagyok jó zenész, bezzeg te… Most már ne akarj szépíteni, Laci… mestere vagy a hárításnak – mondta Peti.

Már korábban is voltak vitáik, amelyeken túl tudtak lépni, reméljük, ez is hamar megoldódik.

Hárman kiestek

Az új szabályok szerint az első élő adásban három versenyzőnek kellett búcsúznia. Balog Janó (42), Ölveti László (53) és Urbanovics Vivien (19) számára véget ért az RTL Klub tehetségkutatója.

– Nem tudom, mi lehetett a baj. A hangon ma cserben hagyott. Sajnálom – mondta Janó.

Itt nézheted vissza a videót : https://www.minden-egyben.com/hirek/puskas-peti-leuvoltotte-gaspar-laci

Forrás : https://www.minden-egyben.com

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close