Elfogadom

Ezek a csillagjegyek lélegezhetnek fel 2019-ben, te köztük vagy?

Ezt a csillagjegyet elárulják, ez pedig megházasodik. Rád milyen sors vár?

Kos-A 2019-es év a Kos számára sikeres lesz, bármilyen új dologba is kezd. Függetlenül attól, hogy ez egy új vállalkozás, otthonteremtés, befektetés vagy egyetemi felvételi, bátran kezdj bele ezen új dolgokba. Mellesleg belső változások is be fognak következni. Ezen csillagjegy képviselői végre fegyelmezettek lesznek és végre először gondolkodni fognak és csak azt követően fognak cselekedni.

Az év szimbólumának a hatására féktelen energiájukat helyes irányba fordítják. Utazz többet, hiszen az utazás nem csak a látókörödet szélesíti, de új és hasznos ismeretségeket is hozhat számodra.Kos

Bika-A következő év szorosan összefonódik a családi boldogsággal. Az új év segítségedre lesz abban, hogy szeretetteli kapcsolatba kerülj a hozzád közelállókkal. Végre el tudsz tölteni egy közös estét a szeretteiddel, akiknek már annyira hiányoztál, mert nagyon keményen dolgoztál 2018-ban. Az erőfeszítéseid nem voltak hiába valóak, mert az év elején egy érdekes ajánlatot fogsz kapni, ami elősegíti a karrieredet. Azt tanácsoljuk, hogy ezt azonnal fogadd el, mert a csillagok állása nagy sikerrel kecsegtet.

Ikrek-A szerencsés 2018-es évet a bölcs és céltudatos 2019-es év váltja, ezért e csillagjegy képviselői számára az értékek átgondolásának az időszaka veszi kezdetét. Valóban sok kérdés és kétely fog felmerülni benned, hogy megéri-e ez, azt a sok erőfeszítést és idegeskedést. Nem kell ezen sokat rágódnod, hiszen ez az év a siker éve lesz, ami szerencsét hoz neked. Iratkozz be valamilyen tanfolyamra, foglalkozz önképzéssel.

Nagy a valószínűsége van annak, hogy a következő évben egy új vállalkozásba kezdesz és a pénztárcád is kellően feltöltöd. A pénzügyi sikereid önbecsülést adnak számodra.

Rák-A Rákok nagyon zárkózottak, a 2019 viszont nyitottságot és barátságosságot “követel”. Ezért az év eleje kissé nehéz lesz, mert e csillagjegy képviselő nehezen fognak megnyílni a lehetőségek hatására. Érdemes megjegyezni, hogy ezek változások radikálisak lesznek.

Lehetséges, hogy munkahelyet fogsz váltani, de még az is előfordulhat, hogy elköltözöl egy másik városba, vagy országba. Bármelyik eset is következik be, az új év nem fog elárulni téged és minden szerencsésen fog alakulni. Fogsz te még azon nevetni, hogy mennyire aggódtál a gyors és nem várt változásoktól. Igen, és a szerelmi életed is jó irányba fordul.

Forrás : www.minden-egyben.com

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close