A párok általában inkább az esti órákban, főleg lefekvés előtt sz…elnek a leggyakrabban, mert ilyenkor már nincs más teendő, nem kell sietni, és leginkább csak ilyenkor marad idejük egymásra.

loading...

A baj azonban az, hogy az egész napos rohanás után sokszor annyira fáradt mindkét fél, hogy inkább az alvást választják a sz… helyett.

Egyrészt ezért is jobb alkalmanként reggelre időzíteni a sz…tkezést – mert ilyenkor már biztosan nem vonz az elalvás gondolata -, azonban nem ez az egyetlen előnye. Szakértők ugyanis azt állítják, hogy hihetetlenül jó hatással van a testedre, és azt is elárulták, hogy miért.Ezért jó reggel sz…elni.

Az igaz, hogy reggel is lehet, hogy álmos vagy, és lehet, hogy a sz.. az egyik legutolsó dolog, ami eszedbe jut, amikor korán kipattan a szemed az ébresztőóra hangjára, pedig tényleg érdemes lenne egy kicsit korábbra állítani, és beiktatni egy gyors menetet.

És hogy miért? Annak rengeteg oka van.Stefani Threadgill sz…terapeuta elmondta az Elite Dailynek, hogy a nők nagy része például ilyenkor hajlamosabb elérni az orgazmust.

par reggel- Nagyon sok nő számolt be arról, hogy reggel sokkal inkább képesek a csúcsra jutni, ami leginkább azért lehet, mert ilyenkor még csak félig van ébren a szervezetük, tehát nem olyan gátlásosak, nyugodtabban és jobban el tudják engedni magukat – mondta, és azt is hozzátette, hogy rengetegen ilyenkor sokkal intenzívebben élik meg az orgazmust, mint a nap bármely más szakában.

Ilyenkor a testhőmérséklet is magasabb kicsit, ami szintén jó az orgazmus elérésének szempontjából.Arról pedig már nem is beszélve, hogy sokkal jobb ébresztő, mint a reggeli kávé, sőt, a vitaminjaid hatásával is vetekszik.

Kutatások azt bizonyítják, hogy azok az emberek, akik rendszeresen indítják sz…szel a napot, sokkal boldogabbak és egészségesebbek másoknál.

Az a bizonyos jelenség, amit sz… utáni ragyogásként emlegetnek, ugyanis az ösztrogén megemelkedett szintje miatt van, ami még a bőrt és a hajat is szebbé teszi – tette hozzá Wendy Strgar párkapcsolati szakértő.

És nemcsak a kapcsolatodnak vagy az egészségednek tesz nagyon jót, hanem a munkahelyeden is sokkal hatékonyabban tudsz dolgozni egy reggeli gyors menet után.- A nők testében az orgazmus hatására sok dopamin szabadul fel, és ez egész nap segít a koncentrálásban, valamint rengeteg energiát biztosít. E

zért is van az, hogy sokan nem tudnak elaludni este sz….tkezés után – sorolta tovább a pozitív hatásokat Dawn Michael klinikai sz…ológus, aki szerint az egész nap sokkal jobb lesz, ha egy pár összebújással indítja azt.

Abban viszont mindannyian egyetértettek, hogy ha valaki tényleg nagyon éjszakai bagoly, és nagyon nehezen bírja a reggeleket, akkor is érdemes kipróbálni legalább egyszer, aztán ha nem jön be a dolog, akkor maradni az esti sz…nél.

Szólj hozzá!
loading...