Elfogadom

Te nagyon különleges vagy ha a Kos jegyben születtél, be szeretnénk bemutatni nektek, hogy miért!

A kos jegyében született emberek olyanok akiknek a társaságában jól érezzük magunkat, mindig készek arra, hogy másokon segítsenek és bármit meg tudunk beszélni velük.

Ma szeretnénk bemutatni nektek azt, hogy milyen is egy kos jegyében született személy.

1. Szeretik a kalandotHa unatkozol akkor kérdezd meg egy kos jegyben született ismerősödtől, hogy mik a tervei. Rögtön mozgásba fogsz lendülni te is, elmentek együtt egy felejthetetlen útra. A kos jegyében született személyeknek rengeteg ötletük van egy kaland megéléséhez.

2. Erős emberekErősek és szeretnek vezetők lenni, bátrak, dinamikusak és nyitottak az újra. Mindenkinek jót tesz, ha van a közelében egy ilyen személy.

3. PozitívakHa problémád vagy bánatod van, akkor meghallgat és támogat téged. A kos jegy szülöttei között elég sok a pszichológus, ők segítenek a lelki világod megerősítésében. A kosok döntő többsége mindig pozitív.

4. Romantikus szemléletűekHa kiegyensúlyozott a kapcsolatod egy ilyen személlyel, akkor sok figyelmet és ajándékot fogsz kapni tőle. Ha egy kos jegyében született férfi mellett akarsz maradni, akkor kissé át kell engedned neki a vezetést, ne feledd előtérbe helyezni az ő egyediségét és valódiságát.

5. Megmondják az igazatA kos mindig egyenes, a szemedbe mondja azt amit gondol minden félelem nélkül. Ha szükséged van egy őszinte véleményre, ő az igazat fogja neked mondani.

6. Számíthatsz ráA kosok általában megbízható emberek, mindig szívesen meghallgatnak és megőrzik a titkokat.

7. Támogatják a sebezhető és a segítségre szoruló embereketA kos mindig támogatja a sebezhető és a segítségre szoruló embereket.

Forrás: ketkes.com

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close