A francia Kaede Uber az állítólagos utódja a híres jósnőnek, és okkal. A 12 éves lány már külsőre is hasonlít a vak jósnőhöz, és folyamatosan romlik a látása is, lehet ő is meg fog vakulni.

loading...

FOTÓ: WORLDTRUTH.TV

Amikor 7 éves volt, már egyértelművé vált, hogy különleges képességei vannak, és a tudósok Oroszországba akarták vinni megfigyelésre. Állítólag álmában Vangával is beszélt.

A lány ezután eltűnt és halottnak nyilvánították. Nem rég viszont újra előkerült, és dokumentum filmet akarnak készíteni róla. Azt mondják, hogy csak elbújt a nyilvánosság elől.

A lány megjósolta mostohaapja halálát, és figyelmeztette a családot, hogy a nagypapa meg fog halni, és fel kell hívni. Nem sokkal ezután a férfi agyvérzést kapott, de nem halt meg, mert a család gyorsan reagált hála a kislánynak.

Azt mondja, hogy a világ ivóvíz hiánnyal fog küzdeni, és 6 év múlva már nem lesz elég víz. Európa meg fog remegni, hatalmas ökológiai probléma fogja sújtani. A fenyegetés nem Törökországból, vagy Szíriából jön majd, hanem Algériából.

Szólj hozzá!
loading...