Elfogadom

Ti tudtátok? Horváth Éva súlyos betegséget győzött le! Most először beszél róla.

“Nem tudom, hogy tudjátok-e , de Kristóf születése előtt pajzsmirigyproblémáim voltak. Nagyon megijedtem, de közben örültem is, hogy a rendszeres vizsgálatoknak köszönhetően még időben kiderült a baj” kezdett bele Instagram-oldalán Horváth Éva.

Nem sokszor beszélt eddig a betegségéről, ám most ebben a bejegyzésben bővebben is írt róla.

“Azért is ért váratlanul ez az egész, mert a pajzsmirigyzavarokkal járó leggyakoribb problémák, mint a pl. az indokolatlan hízás nálam szerencsére nem jelentkezett. Ezzel sajnos kevesen vagyunk így, ezért is szeretnék kedveskedni Nektek egy nyereményjátékkal…” – ajánlotta fel követőinek, akik hasonló betegséggel küzdenek.

A csodaszép modell, Horváth Éva (38) keveset mesélt a terhességéről, ám nemrég egy blogbejegyzésben, a horvath­eva.blog.hu-n írt arról, egy betegség játszhatott közre abban, hogy nem esett eddig teherbe.

Éva hónapokig titkolta, talán nem akarta elkiabálni, hogy várandós, ám boldogságát s egyre növekvő pocakját már nem is tudná – igaz, nem is akarja – titkolni. Saját internetes naplójában most azt fejtegeti, hogy hosszú időn át küzdött pajzsmirigyproblémákkal, ám kezeltette, s így teljesülhetett dédelgetett vágya: állapotos lett.

– Ismerősöm, Zsófi, aki egy egészségcentrum vezetője, jelezte, lehet, hogy probléma van a pajzsmirigyemmel, amit én ezért vérvizsgálattal folyamatosan ellenőriztettem, de drasztikus eltérést nem találtak. Aztán az egyik mégis kiugró eredményt mutatott – mondta a Blikknek Éva.

– Megállapították, a pajzsmirigyem alulműködik, ez okozza például a túlsúlyt, de a fogantatásnál is fontos szerepet játszik. Azóta szedek gyógyszert. A gép az összes B-vitamin hiányát is mutatta, és sajnos a laktózt, tejfehérjét, glutént és a tartósítószereket is jelezte, annak ellenére, hogy tényleg alig bűnöztem – írja bejegyzésében Horváth. – Azt hiszem, ez volt az a pillanat, amikor bedurvultam, és kiiktattam a testemet mérgező összes élelmiszert.

Ez szinte teljes életmódváltást jelent, ám legújabb képei alapján a modell csodálatos formában van. Kismamaként is odafigyel az egészségére, ám úgy tapasztalja, hogy a terhesség teljesen megváltoztatta a szervezetét.

– Úgy tűnik, a baba imádja az édességet, a finomított szénhidrátokat, amitől eddig poko­lian szenvedtem. Ám most olyan dolgokat tudok megenni, amire eddig rá sem bírtam nézni – írja Éva. – Zsófit és a gépet azonban nem lehet átverni, azonnal jelezte, hogy ezekkel le kell állnom, mert a vitaminfelszívódásomat is gátolja, és amúgy is csak üres kalóriák, azaz semmi hasznunk nincs belőlük.

Kisfia lesz a modellnek

Horváth Éva tavaly decemberében jelentette be a közösségi oldalain, hogy gyermeket vár. A modell féltve őrzi magánéletét, így sokáig egyáltalán nem árult el részleteket, szinte csak blogján keresztül kommunikált. Azt is csupán a közelmúltban árulta el, hogy kisfiút hord a szíve alatt.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close