A szomszéd kihívta a rendőrséget, mert a gyerekek vízicsúszdát építettek az út közepén… Hogyan reagáltak? Ez volt az utolsó dolog, amire számított!

Azért, hogy hab is legyen a tortán, a környékbeli gyermekek néhány szülő segítségével építettek egy hatalmas vizicsúszdát az út közepén, lakott területen, Ashevilleben, az Egyesült Államokban. Mindenki élvezte az egészet, csak az egyik szomszéd volt ünneprontó, ugyanis kihívta a rendőrséget; részben azért, mert a gyerekek örömükben zajongtak, másrészt úgy gondolta, hogy a kicsik által épített csúzda akadályozza a forgalmat. Azonban amikor Carrie Lee és Joe Jones rendőrkapitány a helyszínre érkeztek, teljesen másképp reagáltak, mint amire a szomszéd számított:

When the cops get called because of the slip and slide we built in the road ……One of the best moments ever.Video Cred—–> Travis Barker Vaughn EagledoveTo use this video in a commercial player or broadcast, contact licensing@storyful.com

Gepostet von Katlen Joyce Smith am Sonntag, 2. Juli 2017

“Megnéztük, hogy mit építettek a gyerekek, és egyáltalán nem tűnt zavarónak” – mondta a rendőr, majd így folytatta: “Nem azért vagyunk rendőrök, hogy elvegyük a gyerekek játékkedvét és tönkre tegyük a vakációjukat.” Éppen ennek az ellenkezőjét tették. Mindketten csatlakoztak ehhez a jó mókához.

More awesome sauce. Yes!!!

Gepostet von Katlen Joyce Smith am Sonntag, 2. Juli 2017

“Még mindig nem tudom elhinni,” mesélte Katlen Joyce Smith, aki filmre vette az egész jelenetet. “És reméljük, hogy a szomszéd is (aki kihívta a rendőrséget) meglágyul, és hamarosan csatlakozni fog a gyerekekhez.”

Szólj hozzá!
loading...
loading...