Elfogadom

8 jel, ami megmutatja, hogy mikor mondj igent a férfinak

Komoly döntés, ami az egész életünkre kihat, és mivel nem vagyunk egyformák, ezért nincsenek egyetemes kritériumok sem. De azért van pár olyan dolog, amire ha odafigyelünk, akkor segíthet eldönteni, hogy tényleg ő-e az igazi.

1. Meghallgat téged
Tartsa fontosnak az érzéseidet és a véleményedet. Ez egy nagyon bensőséges kapcsolat jele.

2. Áldozatokat hoz a boldogságotokért
Képes a saját dolgait is félretenni érted, és ez így van rendjén. Nem lehet mindig csak az, amit ő akar. Persze ez fordítva is igaz kell, hogy legyen!

3. Vitába tud veled szállni
Természetes, hogy bizonyos dolgokban nem egyezik a véleményünk a másikkal, hiszen különbözőek vagyunk. Ha úgy tud veled vitatkozni, hogy közben értelmesen érvel, akkor minden bizonnyal intelligens. Egy ilyen emberrel könnyebb kompromisszumra jutni, és képesek vagytok meghallgatni egymást.

4. Egy csapat vagytok!
Minden kapcsolatban adódnak problémák, de a lényeg, hogy együtt próbáljátok azokat megoldani, mint egy igazán jó csapat.

5. Nem fél kimutatni előtted az érzéseit
Egy bőgőmasina pasi senkinek sem vonzó, de ha nem játssza meg mindig a kemény macsót, és ejt néhány könnycseppet egy megható filmen, az megértő jellemet takar.

6. Legyen büszke az eredményeidre!
Szükség van a pozitív visszajelzésre az életed párjától! Érdeklődjön az után, amit csinálsz, és értékelje az elért eredményeidet!

7. Tartsa tiszteletben a barátaidat és a családodat
Nem jó, ha ujjal mutogatnak a barátaid, vagy a családtagjaid rá, és az sem, ha a párod távolságtartó velük. A családot és a barátokat mindketten hozzátok magatokkal az addigi életetek részeiként.

8. Mindig szépnek lát!
Még egy szakadt pólóban is, smink nélkül, és kócos hajjal 🙂

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close