Elfogadom

Itt a nagy szeptemberi szerelmi horoszkóp: csupa jót ígérnek a csillagok

Kíváncsi vagy rá, mit tartogat neked a szeptember? Akkor olvass tovább.

Szeptember az ősz első hónapja, de ne keseredj el, inkább élvezd ki az új kezdet adta lehetőségeket! A csillagok csupa jót ígérnek: újbóli fellángolások, nagy szerelmek, váratlan találkozások. Remekül hangzik, igaz? Akkor jöjjön a havi szívügyi előrejelzés!

Kos:

III.21. – IV. 20.

Fontos szereplésre kerülhet sor – meglehet munkádban – ahol meg tudod mutatni rátermettségedet, nagyszerűségedet. Fel is figyelnek rád, a másik nem kíváncsiságát nagyon is felkeltve, vonzóvá téve. Persze, hisz kiállásod kifogástalan. Sportos, közben elegáns, méltóságteljes, lendületes, modern, nyitott minden újra, mégis megbízható és hűséges. Kell ennél több? Elkápráztatod kiszemeltedet modoroddal, meg is nyersz minden csatát. Akár az igazira is rátalálhatsz – hosszú távban is gondolkozhatsz!

Bika:

IV.21. – V.20.

Jól elvagy otthonodban, de mindent megteszel, hogy ezt szerelmeddel tedd. Ha még keresésben vagy, élvezd ki a vénasszonyok lehetőségeit! Utazz, hisz meglehet, hogy a világot felfedezve, külföldön vár a nagy szerelem – bár itthon is megdobbanthatja szívedet egy nem hazánk fia. Bárki, bárhol is legyen, körbeveszed mindenféle földi jóval. Egyszerre vagy szép és elegáns, ugyanakkor a szerelemben különleges ötletekkel teli – nincs is akadály, amit ne tudnál átugrani!Ikrek:

Ikrek:

V.21. – VI.21.

Nagyon különleges hódolóid felvillanyoznak, inspirálnak, egy pillanat alatt szerelmes tudsz lenni. Egyáltalán nem lehet őket besorolni a hétköznapi emberek közé, hisz tele vannak ötletekkel, szellemi potenciával – egész komoly szócsatákra adnak lehetőséget – ezzel izgatva téged. Nem csak a rendkívül szellemes mondatok, a bölcsességek, tartalmuk komolysága vonz, de még a mozgásban, sportban, játékokban is egy hullámhosszon tudtok lenni. Lehet, hogy mindezt most rég szeretett párod adja neked?

Rák:

VI.22. – VII.22.

Teljes harmóniában vagy magaddal – békességet sugárzol. Ha még keresésben vagy, nagyon könnyen rád találnak, hisz hirdeted a boldogságot. Ha már van párod, eszed ágában sincs tovább menni, szereteted szeretetet szül – nem csak társad van elkényeztetve, de te is. Akár még ágyba is hozhatják neked a reggelit, amit pedig te szoktál tenni máskor – most ez nagyon jól esik – el tudsz játszani a gondolattal, hogy te vagy a „király”. Sugárzik is belőled az elegancia, előkelőség, ami egyébként számodra nem fontos.

Oroszlán:

VII.23. – VIII.23.

Király vagy. Minden területen, a szerelemben is. Jól érzed magad, végtelen harmóniában, egyensúlyban vagy magaddal, melyet árasztasz – nincs, aki ellen tudjon állni neked. Ám most nem a trónon ülsz, várva a kiszolgálást – talán épp ezért nyersz meg minden játszmát – hanem ötletekkel teli, szerelmedre figyelve, viszed neki ágyba a reggelit, a boldogságot. Szabadságvágyad mellett hűséges és megbízható is vagy. Nem is engedik, hogy elmenj – ha már megvagy, nagyon vigyáznak rád!

Szűz:

VIII.24. – IX.23.

Nyakig benne vagy a szerelemben – formál, változtat, alakit. Oldja a veled született háttérben maradás túlzásait, lendületet ad. Ki mersz állni, szerepelni, meg akarod mutatni magad, hisz hited van, boldog vagy. Kézbe is veszed a vezetést kapcsolatodban, a szerelemben. Rendkívülien erős szabadságvágyad és újra való igényed igényli most a különlegességeket, izgalmakat, s pont emiatt, akár titkos szerelem is beléphet életedbe, amit pedig meglehet, mindig is megbélyegeztél.

Mérleg:

IX.24. – X.23.

Elegáns, csodaszép és nagyon szerelmes vagy. Lehet szerencsés kiválasztottad eddig még ismeretlen, de lehet ezer éve együtt élt párod is. Könnyen lehet, hogy nyári utazásod során találtál rá szerelmedre, vagy egy külföldi vár rád idehaza, avagy egy tanulótársaddal fedezitek fel most egymást, akivel minden szó, mondat, beszélgetés egészen izgalmas és különleges. Az biztos, hogy most minden pezseg, minden mozgásban van, vágyaid, álmaid lábad előtt hevernek, csak le kell nyúlnod értük.

Skorpió:

X.24. – XI.22.

Könnyen akadályozhatja meg egy nagy szerelem kibontakozását hiúságod, ami pedig egyáltalán nem jellemző rád. Valamit, mintha most nem látnál, vagy ne akarnál látni, álomban ringatod magad. Nem csak te vagy becsapható, könnyen megvezethető egy-két káprázatos szóval, ajándékkal, de te is alkalmazhatod ezt a módszert a szerelemben, ha valakit kiszemelsz, s nem engedsz elképzelésedből, akaratodból, nem hagyod, hogy magától kezdjenek hullámzani az érzések, alakuljon a szerelem.

Nyilas:

XI.23. – XII.21.

Csak ki kell gondolnod, hogy mit szeretnél, s mindent megkapsz, amire vágysz. Ez nem jelenti azt, hogy nem kell tenni érte! Hogyne tennél, hisz pezseg a véred, ugyanakkor bölcs, megfontolt, nyugodt és türelmes is vagy, ami meghozza a gyümölcsét. Szerelmed, legyen bár egészen „új”, vagy ezer éve együtt élt társad, tele van ötlettel, egymást inspirálva akár még a nyárutót kihasználva, messze el is utazhattok. Meglehet, csak együtt tanultok – mely szintén nagyon vonzó számodra.

Bak:

XII.22. – I.20.

Érzelmes hangulatod megteremti a szerelem bölcsőjét – legyen bár régi vagy „új” társad, akit minden szereteteddel ölelsz. Elkényezteted, ágyba viszed neki a reggelit, olyan csodákat társz fel magadban, melyeken talán még magad is meglepődsz – eddig egy vastag fal mögött voltak eldugva ezek az érzelmes, nagyon finom és lágy, szerelmes gondolatok, mozdulatok, ölelések. Mintha éreznék is most ezt rajtad, oly sok rád vágyó van körülötted, talán nem is tudsz választani hódolóid közül.

Vízöntő:

I.21. – II.20.

„Nincs lehetetlenség, csak tehetetlenség” – mondod, s meg is szerzel mindent magadnak, amit csak szeretnél. Mindezt gyorsan, lendületesen, ugyanakkor bölcsességgel, türelemmel tele. Jól vagy, középpontodban vagy – azért vannak most minden területen sikereid. Kommunikációs képességed elképesztő, élmény veled beszélgetni – egyik nagy vonzerőd a „nagy szöveged”. Meglehet, egy spontán szereplésed alkalmával figyel fel rád valaki, akit épp keresel – legyél éber!

Halak:

II.21. – III.20.

Teljes boldogságban úszol – mint „hal a vízben”! Ennek forrása meglehet a szerelem. Ha párkapcsolatban vagy azért, ha még nem, akkor oly sokan vágynak veled lenni, mely tölti szívedet. Érzékeny lelkednek meglehet, a választás nehézsége nagy teher, hisz senkit nem akarsz megbántani a „nem – el”. Egy biztos, hogy elkényeztetnek, de te is párod, társad. Hiúságodra figyelj, minden szép szót azért nem kell elhinned, a csillagokat sem az égről, csak kérj egy pohár vizet, s annak higgy, aki azt odahozza!

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2019 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close