Elfogadom

Emlékszel még Patai Annára? Így néz ki most a megasztáros kislány

Hamar belopta magát a nézők szívébe Patai Anna, amikor 11 évesen feltűnt a Megasztárban. Azóta évek teltek el, a fiatal énekesnő most érettségizett és komoly tervei vannak.

loading...

“Szerencsére nagyon jól sikerült az érettségim, ráadásul angol nyelvből oklevelet is szereztem. Mindemellett nemrég jött ki az új dalom, Leszek a nyár címmel. Kicsit nehéz volt a fellépések mellett készülni a vizsgákra, de kitartó munkával ez is sikerült”- mondta a Borsnak Patai Annak.

“Most szeretnék letenni egy angol nyelvvizsgát, utána pedig mindenképpen médiaiskolában szeretnék továbbtanulni. A kedvenc tévés személyiségeim között van Ördög Nóra és Liptai Claudia.

Többek között a Mokkához hasonló reggeli műsort is vezetnék, de szóba jöhet vetélkedő, vagy valamilyen talkshow is” – mondta az énekesnő, aki három éve boldog párkapcsolatban él. Mint mondta: Párjával nagyon erős köztük a bizalom.

Elárulta, mik a tervei.

Sziasztok!

Szuper hírekkel érkeztem ma hozzátok;júniusban forgatjuk a legújabb videoklipemet,és szereplőket keresek!Ha elmúltál 18 éves,de nem vagy még 22 és lenne kedved szerepelni a videoklipemben akkor csatlakozz a “Patai Anna videoklip 2018” nevű zárt csoporthoz,mi(klip készítők) pedig vissza igazolunk, ha megfelelsz a követelményeknek!;)

A többi információt a csoporton belül láthatjátok majd! Jövő héten csütörtökig tudsz jelentkezni, remélem szerepelni fogsz a videoklipben!

Hajrá Mindenki!

Puszi,Anna

Szólj hozzá!
loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close
loading...